Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ο Χάρης, οι Κρίσεις .... και η 1η Απρίλη

Η ιστοσελίδα Κρίσεις Φιλαδέλφειας Χαλκηδόνας για πρωταπριλιάτικο δημοσίευμα επέλεξαν την περίφημη "νομοθετική ρύθμιση" που διαρρέει από παντού, με το άρθρο : 
Γήπεδο Μελισσανίδη (ΑΕΚ): Το περιεχόμενο της φωτογραφικής τροπολογίας με το οποίο ξεπερνούν το δήμο ... (http://krisseis.blogspot.gr/2017/04/blog-ost_1.html )

"Τσίμπησε" ο συμπολίτης Χάρης Τομπούλογλου που για να μην ξεχνιόμαστε έχει καταδικαστεί για απόπειρα εκβίασης, δωροληψία, οπλοκατοχή, ως διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων. 



Με ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα του  στο fb ο έγκριτος κ. Χάρης  μας πληροφόρησε με ποιό τρόπο θα παρακάμψει η Κυβέρνηση τον Αρη Βασιλόπουλο,
δημοσιευοντας το πρωταπριλιάτικο ψέμα, ως δική του πληροφορία χωρίς καμία αναφορά στη πηγή! 
  

Την επόμενη μέρα, η ιστοσελίδα ανέβασε την είδηση ότι το δημοσίευμα ήταν πρωταπριλιάτικο. Σε επόμενο δημοσίευμά της ανέφερε και το γεγονός ότι ο κ.Τομπούλογλου όχι μόνο το έφαγε αλλά το αναπαρήγαγε ως δικό του.

Είναι κρίμα που ο κ. Χάρης δεν επέλεξε να πιστέψει το δικό μας άρθρο στο οποίο αναλύαμε Γιατί δεν μπορεί να γίνει νομοθετική ρύθμιση για το γήπεδο "Αγιά Σοφιά".

Μέχρι τώρα ο σοβαρός και ανιδιοτελής κ.Χάρης Τομπούλογλου, δεν έχει ανακαλέσει την ανάρτησή του. 

Φταίμε εμείς αν τον υποπτευθούμε για συκοφάντη ή λέτε το πρωταπριλιάτικο να τους έβαλε όλους σε ιδέες;



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.