Σάββατο 22 Απριλίου 2017

κύριε ketsetzoglou ...

Ο Εφιάλτης ήταν αρχαίος Έλληνας, γιος του Ευρυδήμου. Όπως αναφέρει ο Ηρόδοτος παρουσιάστηκε στον Ξέρξη και του υπέδειξε
τη στενή διάβαση που οδηγούσε από το όρος Καλλίδρομο στις Θερμοπύλες και ανέλαβε να οδηγήσει από 'κει τους Πέρσες, για να χτυπήσουν έτσι από τα νώτα τους Σπαρτιάτες του Λεωνίδα (480 π.Χ.)

Κύριε ketsetzoglou όσο κι αν προσπαθήσετε ΕΦΙΑΛΤΗ στη Δύναμη Πολιτών δεν θα βρείτε.  
Υπάρχει ένας συνδετικός κρίκος και μια ιδεολογική αφετηρία που λέγεται Αριστερά. Μπορεί να εκφράζουμε διαφορετικές απόψεις σε επιμέρους ζητήματα αλλά έχουμε μάθει να σεβόμαστε τις αρχές μας , το λόγο μας και τις υποσχέσεις μας στο πολίτη . 
Γιατί εμείς ενωθήκαμε κάτω από τη σημαία της Δύναμης Πολιτών , κάτω από τη σημαία της Αριστεράς με το ανθρώπινο όνειρο να φτιάξουμε μια καλύτερη ζωή. 
Ενωθήκαμε για να παλέψουμε για την βελτίωση της καθημερινοτητας των πολιτών που δυσχεραίνουν συνεχώς λόγω των μνημονίων λιτότητας, για να δημιουργηθεί μια πόλη πιο φιλική και ανθρώπινη, όχι με γνώμονα τα συμφέροντα των λίγων αλλά τις ανάγκες των πολλών, με γνώμονα την την ανάπτυξη και την ευημερία της γειτονιάς μας. Είμαστε νέοι ως δημοτική αρχή, όχι όμως και στις σχέσεις μας με την κοινωνία. Προερχόμαστε από τις γειτονιές της Ν. Φιλαδέλφειας και της Ν. Χαλκηδόνας και όχι από τα κλειστά γραφεία της πολιτικής και επιχειρηματικής καμαρίλας. Γι’ αυτό και θα αντέξουμε.
Ψάξτε αλλού για Εφιάλτες κύριε ketsetzoglou !!!
enrico b.