Κυριακή 2 Απριλίου 2017

νίκη του Χαλκηδονικού - ήττα του Άτταλου

Ο Χαλκηδονικός νίκησε 2-1 εκτός έδρας τον Πανιώνιο Καισαριανής και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς. Τα γκολ για την ομάδα μας πέτυχαν οι Δ. Αντωνόπουλος (21') και Κ. Μάρκος (50').

από τη σελίδα https://www.facebook.com/Chalkidonikos/
Η διοίκηση του Χαλκηδονικού συγχαίρει τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της ομάδας για την παλικαρίσια νίκη στην Καισαριανή. Την άνοδο την παίρνουμε με την αξία μας. Νίκη και επί της Μεταμόρφωσης για να βγούμε πρωταθλητές!

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ - ΚΟΛΩΝΟΣ 1-3 


Ο Κολωνός  πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Αγίων Αναργύρων, επικράτησε με 3-1 του ΑΟΝΦ Άτταλου και απομακρύνθηκε αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη στον 2ο όμιλο της Β' κατηγορίας. Από την άλλη, πολύ διαφορετική θα μπορούσε να είναι η τύχη της ομάδας της Νέας Φιλαδέλφειας, που πλέον βρίσκεται με το... ενάμιση πόδι στη Γ' ΕΠΣΑ, αν ο Ηλίας Χρυσανθακόπουλος ευστόχουσε στο πέναλτι που εκτέλεσε στο 38' και το οποίο απέκρουσε ο Ροκανάς. Στο 43' ο Κριεμπάρδης έκανε το 0-1 με σουτ, θέτοντας τις βάσεις για το «διπλό». Στο 70' ο Ρεστζόβ έδωσε αέρα δύο τερμάτων στους φιλοξενούμενους, σκοράροντας με τακουνάκι προ κενής εστίας, με τον Διονυσάτο να βάζει ξανά στο παιχνίδι την ομάδα του, μειώνοντας σε 2-1 στο 72' με κεφαλιά μετά από φάουλ του Ξύγκου. Ωστόσο, την τελευταία... λέξη την είπε πάλι ο Ρεστζόβ, ο οποίος πλάσαρε προ κενής εστίας για το 1-3 στο 86'.
Διαιτητής ήταν ο Τζανής, με βοηθούς τους Ψαρίδη και Μπάγια.
ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ (Δημήτρης Αμπαριάν): Ρήγας, Σκέμπι, Χρ. Χρυσανθακόπουλος (50' Νταβούλ), Δούκας, Ξύγκος, Ράγιας, Σούλα, Σαββίδης, Τσεκούρας, Καρβούνης (60' Διονυσάτος), Ηλ. Χρυσανθακόπουλος
ΚΟΛΩΝΟΣ (Νίκος Μορωσαίος): Ροκανάς, Ράσα, Βογιατζής, Μηλιώνης, Αποστολόπουλος, Κανδαλέπας, Ρεστζόφ, Κραβαρίτης, Κωστάλας, Κρομμύδας (85' Δημόπουλος), Κριεμπάρδης (72' Δουδουμόπουλος).