Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Αποκλειστικό: Ψηφίστηκε η (ν)τροπολογία για τα γήπεδα, αλλά το τοπίο παραμένει θολό.


Με τις ψήφους όλων των εκπροσώπων των κομμάτων (ΣΥΡΙΖΑ,ΝΔ, χρυσή αυγή, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ, ΛΕΒΕΝΤΗΣ, ΠΟΤΑΜΙ) εκτός του ΚΚΕ, πέρασε η ντροπολογία που εξαιρεί τα γήπεδα των μεγάλων ομάδων από την νόμιμη διαδικασία που ακολουθείται για όλα τα υπόλοιπα ιδιωτικά και δημόσια έργα και κτίρια.
Οι πατέρες και οι μητέρες του έθνους, αναγνώρισαν σχεδόν ομόθυμα ότι όλη η Ελλάδα προσκυνάει σώβρακα και
φανέλες και συνεπώς καλύτερα με τους οπαδούς παρά εναντίον τους. Παραδέχτηκαν ακόμη, ότι
καλύτερα η Ελλάδα να αναστενάζει στα γήπεδα, παρά για τα μέτρα που της πέφτουν στο κεφάλι.
Η εθνομητέρα κ. Αυλωνίτου, ντυμένη στα κιτρινόμαυρα, συγκλόνισε το κοινοβούλιο όταν βρήκε ένα ειδικό κενό νόμου που της είχε δώσει σκονάκι ο αγαπημένος όλων των κυβερνήσεων. Το ειδικό κενό νόμου αφορούσε γήπεδα στα οποία οι δρόμοι που είχαν την ατυχία να περνούν από μπροστά τους, βυθίζονται από μόνοι τους για να μην εμποδίζουν τα σχέδια του Δημήτρη Μελισσανίδη.
Ο εθνοπατέρας Γεώργιος Πάντζας, έδωσε μια μοναδική παράσταση θυμίζοντας τις καλύτερες στιγμές του ως ηθοποιού, σε όσους δεν κατόρθωναν να θυμηθούν καμία. «Αρκεί να με θυμούνται οι ΑΕΚτζήδες όταν θα πάνε να ψηφίσουν» φέρεται να δήλωσε κατερχόμενος του βήματος της Βουλής, ο κ. Πάντζας.
Με μεγάλη αγωνία ψήφισαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης. «Σε περίπτωση που σας διέφυγε, θέλουμε και εμείς να γλύψουμε τον κ. Μελισσανίδη» είπε ο εκπρόσωπος τους. «Όχι μόνο ψηφίζουμε το καθεστώς έκτακτης ανάγκης αλλά το είχαμε ζητήσει  και με ερώτηση μας για το Κέντρο Αθλητισμού Μνήμης και Πολιτισμού, που είμαστε και οι μόνοι που το θυμόμαστε με αυτό το μεγαλόπνευστο όνομα». Ανήσυχοι εμφανίστηκαν οι κ.Κακλαμάνης και Χατζηδάκης."Αμα τα κάνει όλα ο ΣΥΡΙΖΑ, εμείς τι θα κάνουμε; τεμπέληδες θα γίνουμε;' φέρεται να παραπονούνταν στο καφενείο της Βουλής.
Ικανοποιημένος δήλωσε ο χρυσοπληρωμένος μάνατζερ κ. Ανδριόπουλος που μετά το πετυχημένο μοντέλο «μνημόσυνο με ξένα κόλυβα» που εφάρμοσε στο Καραισκάκη και την Λάρισα, κόντεψε να βγει νοκ-άουτ λόγω κάτι ξεροκέφαλων που διαβάζουν περισσότερο και μάλιστα χωρίς έξτρα αμοιβή.  «Μας ξελάσπωσαν οι εθνοπατέρες» φέρεται να είπε κερνώντας το μαγαζί.
Δηλώσεις όμως έκαναν και οι ξεροκέφαλοι. Με την γνωστή ξινίλα που τους διακρίνει επεσήμαναν ότι η ντροπολογία είναι στάχτη στα μάτια των οπαδών που όπως όλοι ξέρουμε δεν τα έχουν και ορθάνοιχτα. Η ξύλινη δήλωση που έγινε αποκλειστικά στον Παρατηρητή επισημαίνει:
"Παραμένει αβέβαιη η δυνατότητα επίσπευσης στην περίπτωση του γηπέδου της ΑΕΚ και της υπογειοποίησης μπροστά από αυτό, για τους παρακάτω λόγους:
  1. Εξακολουθεί  να ισχύει η νομοθεσία  που προβλέπει με ποιο τρόπο  γίνεται η τροποποίηση των υψομετρικών μελετών οδών και συνεπώς,
  2. Εξακολουθεί να χρειάζεται εγκεκριμένη μελέτη του έργου της υπογειοποίησης προκειμένου να φανεί που ακριβώς βρίσκονται τα υψόμετρα των μελλοντικών δρόμων δεδομένου ότι,
  3. θα εξακολουθεί να φαίνεται στην άδεια δόμησης ότι η είσοδος στον υπόγειο χώρο στάθμευσης θα γίνεται από τους μελλοντικούς και όχι από τους υφιστάμενους δρόμους και άρα
  4. προκύπτει το ερώτημα: Οι υπάλληλοι του ΥΠΟΜΕΔΥ θα κάνουν  τα στραβά μάτια με τόση φασαρία που έχει γίνει για το θέμα; Και αν όχι, τότε τι ακριβώς κέρδισε η Δικέφαλος ;;;"

Οέο; 


Δεν υπάρχουν σχόλια: