Τρίτη 9 Μαΐου 2017

15 Μαΐου υπερασπιζόμαστε τη δημοκρατία στη πόλη …

Οι εξελίξεις της τελευταίας περιόδου με επίκεντρο το Άλσος και το γήπεδο της ΑΕΚ, οδήγησαν το Δήμο να παρέμβει επειδή σύμφωνα με την ανακοίνωσή του: «Ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες, το κέντρο της πόλης έχει υποστεί μία ιδιότυπη κατάληψη από δήθεν οπαδούς που θεωρούν ότι έχουν το διακαίωμα να επιτίθενται σε συλλογικότητες, να βανδαλίζουν δημόσια και ιδιωτικά κτήρια και χώρους, να ασχημονούν σε εθνικές επετείους, να απειλούν και να προπηλακίζουν αιρετούς και εργαζόμενους, να επιβάλουν ένα κλίμα φόβου και τρομοκρατίας στους κατοίκους».


 Ανοιχτή Συγκέντρωση Δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας για την υπεράσπιση της Δημοκρατίας στην πόλη.
Σας καλούμε σε ανοιχτή συγκέντρωση – συναυλία για την υπεράσπιση της δημοκρατίας στην πόλη, της ελευθερίας έκφρασης και των δημόσιων χώρων, την Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 7 μμ, στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας- Χαλκηδόνας οργανώνει ανοιχτή συγκέντρωση υπεράσπισης της δημοκρατίας στην πόλη, της ελευθερίας έκφρασης και των δημόσιων χώρων, την Δευτέρα 15 Μαΐου, στις 7 μμ, στην κεντρική πλατεία της Νέας Φιλαδέλφειας (Πλ. Πατριάρχου) και καλεί να συμμετάσχουν όλοι οι πολίτες, οι συλλογικότητες, κάθε δημοκράτης που ανησυχεί με τις εξελίξεις στην πόλη μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια: