Τρίτη 16 Μαΐου 2017

Απέτυχε η συγκέντρωση του Δήμου; φαντάσου και να πετύχαινε!

Μεγάλη στεναχώρια έχει προκαλέσει σε κάποιους η χθεσινή συγκέντρωση του Δήμου για την υπεράσπιση της δημοκρατίας στην πόλη.
Οι αθλητικογράφοι (για όποιον δε το θυμάται, ο ΟΠΑΠ ανήκει στον Δημήτρη Μελισανίδη), έκαναν στην αρχή λόγο για 80-100 άτομα. Έφεραν και κάτι φωτογραφίες, που είχαν τραβήξει αρκετή ώρα πριν αρχίσει η συγκέντρωση για να το αποδείξουν. Αυτοί βέβαια που μιλούσαν στο ραδιόφωνο, όπως ο Θάνος Λιακόπουλος, της κρατικής ΕΡΑΣΠΟΡ, δεν είχαν τέτοιο πρόβλημα. Μετέδωσαν την "είδηση", αντικειμενικά, όπως κάνουν εδώ και τόσο καιρό, που στολίζουν τον Δήμο και τον Βασιλόπουλο από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Οι άλλοι, των διάφορων οπαδικών μέσων και των τοπικών "προθύμων" που τραμπουκίζουν δια του πληκτρολογίου, είναι απαρηγόρητοι.
δε σε ακούνε τίγρη, άλλα τους λες άλλα κάνουν
Παρά τις ακούραστες προσπάθειές τους να πείσουν ότι δεν πρέπει να πάει κανείς στη συγκέντρωση,παρά το "λυντσάρισμα" στο οποίο υπέβαλαν το νεανικό συγκρότημα του Γ. Χατζηγεωργίου, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την συμμετοχή του,και παρά τους περίπου 100- 120 αγριεμένους με τα λοστάρια, που επιχειρούσαν να προσεγγίσουν,η συγκέντρωση όχι μόνο έγινε, αλλά είχε και επιτυχία.
Η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσε να έχει πάει και καλύτερα, αν ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Λύσανδρος Γεωργαμλής, δεν απογοήτευε τους θαυμαστές του όταν υπαναχώρησε από την αρχική του υπόσχεση και δήλωσε δημόσια ότι δεν θα παραστεί γιατί φοβάται "προβοκάτσια" που ετοιμάζει ο Βασιλόπουλος.
Έστω και έτσι όμως, η συγκέντρωση συγκέντρωσε πολύ κόσμο και έσπασε το φράγμα του φόβου και της απόλυτης σιωπής για τα όσα φαιά συμβαίνουν στη Φιλαδέλφεια.
Δεκάδες και συνεχείς είναι οι αναρτήσεις για την "αποτυχία" της συγκέντρωσης. Φαντάσου και να είχε επιτυχία ρε φίλε.

Η σφήνα


Ακολουθεί Φωτορεπορταζ από ένα οπαδικό site. Δε χρειάζεται να δείξουμε άλλο. Έτσι κι αλλιώς όλα τα ίδια λένε.


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.