Τετάρτη 17 Μαΐου 2017

Τι δεν καταλαβαίνεις;

Δημοφιλής νεαρός ηθοποιός με το συγκρότημά του, δέχθηκε να παίξει για την υπεράσπιση της δημοκρατίας στη γειτονιά που μεγάλωσε, στην συγκέντρωση της περασμένης Δευτέρας. Με μια συμβολική αμοιβή για τους μουσικούς του συγκροτήματος. Αμέσως μετά την δημοσιοποίηση ότι θα παίξουν, τα εκατοντάδες συκοφαντικά και υβριστικά μηνύματα  και οι απειλές για φυσική εξόντωση,  τον έκαναν να ακυρώσει μέσα σε λίγες ώρες, το Σάββατο 13/5 (ΕΔΩ)
Δύο μέρες μετά, 15/5 ημέρα της συγκέντρωσης, αναλαμβάνουν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ στο μεσημβρινό αθλητικό μαγκαζίνο, να συνεχίσουν το διασυρμό.

Ενημερωμένοι  από τις ..έγκυρες κραυγές των συναδέλφων τους στα οπαδικά μέσα και έβαλαν και το δικό τους συκοφαντικό αλατοπίπερο.
Ο γνωστός ηθοποιός έγινε "γιος δημοτικού συμβούλου που πρωτοστατεί  κατά του γηπέδου" και η  αμοιβή των 750 ευρώ για 5 μουσικούς που θα έδιναν συναυλία, έγινε θέμα ...βαθέος ΠΑΣΟΚ και διασπάθισης δημοτικού χρήματος (Ακούστε εδώ από το 19.05 και μετά). Τέτοια δημοσιογραφία.
Καταλαβαίνεις τώρα γιατί ο Δήμος δεν είχε κανένα γνωστό καλλιτέχνη στην συναυλία της συγκέντρωσης;
'Έχουν ένα δίκιο πάντως αυτοί που χαρακτήρισαν "υπέρογκη" την αμοιβή του συγκροτήματος. Φαίνεται ότι η δική τους θα είναι πολύ μικρότερη.
Πάντως για την ιστορία, η συναυλία δεν έγινε αλλά υπήρξε νεανικό συγκρότημα πολύ καλών μουσικών που έπαιξε στη συγκέντρωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.