Σάββατο 13 Μαΐου 2017

Ακύρωσαν οι RADIOACT, μετά από απειλές

Σήμερα το μεσημέρι ο Παρατηρητής δημοσίευσε ότι το συγκρότημα RADIOACT, θα εμφανιζόταν στη συναυλία μετά τη συγκέντρωση της Δευτέρας 15 Μάη. 
Αμέσως ξεκίνησε ο ορατός πόλεμος (για τον αόρατο μπορούμε μόνο υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε). Δεν θα φωτογραφίσουμε τις αθλιότητες των οπαδικών site, γιατί αφορούν το συγκρότημα και δεν επιθυμούμε να αναπαράγουμε το διασυρμό. 
Είχαν προηγηθεί οι αθλιότητες των γνωστών γενναίων και αδέσμευτων τοπικών "δημοσιογράφων" της μαύρης ΑΝ- ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Λασπολογίες για τα χρήματα του Φιλαδελφιώτικου λαού που θα ξοδεύονταν στη συναυλία. Το ....ιλιγγιώδες ποσό των 4000 ευρώ που καλύπτει ΟΛΕΣ τις δαπάνες της συγκέντρωσης και της συναυλίας δηλαδή φυλλάδια, μικροφωνικές, φώτα, μεταφορά, έξοδα μουσικών κλπ λοιδωρήθηκε ότι αποτελεί εξωφρενική δαπάνη και κατασπατάληση χρήματος, που θα δικαιολογούνταν μόνο αν έπαιζαν οι... Supertramp. Κάποιοι νομίζουν ότι όλος ο κόσμος είναι για δούλεμα. 

Κατόπιν αυτών ο νεαρός ηθοποιός Γιάννης Χατζηγεωργίου και το συγκρότημά του οι RADIOACT ακύρωσαν τη συμμετοχή τους στη συναυλία. 

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό (οι υπογραμμίσεις δικές μας): 
Με μεγάλη λύπη μου ανακοινώνω ότι δεν θα γίνει η προγραμματισμένη συναυλία στην Ν.Φιλαδέλφεια την Δευτέρα 15. Μια συναυλία που είχε ως σκοπό την υπεράσπιση της Δημοκρατίας και της ελεύθερης έκφρασης. Ο λόγος είναι ότι κάποιοι κύκλοι συνδέουν κάθε δραστηριότητα του Δήμου Ν.Φιλαδέλφεια με την ανέγερση του γηπέδου της ΑΕΚ. Δυστυχώς θα πω αυτό που λέει και ο Μπρεχτ "και στην πιο βάρβαρη εποχή κάποιος πρέπει να λέει την αλήθεια". Δήλωσαν ψευδή στοιχεία για την πληρωμή μας. Αυτή η συναυλία δεν σχετίζονταν με την ανέγερση του γηπέδου. Ωστόσο είμαστε αναγκασμένοι μετά από τις απειλές για την σωματική μας ακεραιότητα να μην παραβρεθούμε στην προγραμματισμένη συναυλία. Αθλητισμός είναι η υγεία του λαού ο χουλιγκανισμος φέρνει πίσω και τον αθλητισμό και την κοινωνία. Επίσης μια ιστορική ομάδα δημοκρατική σαν την ΑΕΚ επιβάλλεται ο κόσμος της ο δημοκρατικός να την υπερασπίζεται και να μην την χαρίζει σε αντιδημοκρατικές εκφράσεις που προσβάλουν την ιστορία της . Η μουσική είναι για να ενώνει τον κόσμο και να υπερασπίζεται την ελευθερία της έκφρασης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.