Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει

ΤΕΤΑΡΤΗ 14 ΙΟΥΝΙΟΥ ωρα 7.30 μ.μ. 

1.            Έγκριση παραμονής του κ. Ευάγγελου Παναγόπουλου στο περίπτερο επί της Λ.Δεκελείας 57 και Ν.Τρυπιά 1 στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος (Δ.Ε. Νέας Χαλκηδόνας).  
2.            Έγκριση παραμονής του κ. Κωνσταντίνου Κωσταρά στο περίπτερο επί της οδού Ηρακλείου και Σερίφου στο Δήμο Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος (Δ.Ε. Νέας Φιλαδέλφειας).  
3.            Έγκριση 3ης τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου έτους 2017.
4.            Έγκριση 3ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού του Δήμου οικ. έτους 2017, βάσει σχετικής απόφασης-εισήγησης της Οικ. Επιτροπής.
5.            Έγκριση παραχώρησης χρήσης δημοτικού χώρου στην Ομάδα Γυναικών Ν.Φ.-Ν.Χ., μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας (Ο.Γ.Ε.).
6.            Έγκριση διενέργειας της «Προμήθειας κάδων και καροτσιών οδοκαθαρισμού», πρ/σμού 140.0
00,00€ (με Φ.Π.Α.).
7.            Έγκριση παράτασης χρόνου παράδοσης του σαρώθρου (Α.Μ. 84/2016) του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος.
8.            Έγκριση παράτασης χρόνου παράδοσης της υπηρεσίας «Τεχνοοικονομική πραγματογνωμοσύνη παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας, ενεργειακή επιθεώρηση και έκδοση πιστοποιητικού  ενεργειακής απόδοσης σε υφιστάμενα δημόσια κτίρια και υποδομές του Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος».
9.            Έγκριση παράτασης προθεσμίας υποβολής 2ου παραδοτέου της σύμβασης με τίτλο «Παροχή υπηρεσιών συμβούλου για την προώθηση της βιώσιμης αστικής κινητικότητας στο Δ.Φ.Χ.».
10.          Λήψη απόφασης για την προσφυγή στη διαδικασία με διαπραγμάτευση χωρίς προηγούμενη δημοσίευση για την προμήθεια «Προστατευτικών μπαρών για εισόδους κοινοχρήστων χώρων» (Α.Μ. 61/2017) για την οποία ο σχετικός συνοπτικός διαγωνισμός απέβη άγονος.
11.          Έγκριση πρωτοκόλλων παραλαβής εργασιών του Δήμου. 
12.          Ενημέρωση του Δ.Σ. για το έργο “Αναβάθμιση – Διαμόρφωση κοινοχρήστων χώρων» (ΑΜ 43/2013).
13.          Έγκριση πρωτοκόλλου προσωρινής παραλαβής του έργου «Ανακατασκευή γηπέδου 5Χ5 Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος Ν. Αττικής».   
14.          Έγκριση πρακτικού κλήρωσης και συγκρότηση επιτροπής οριστικής παραλαβής του έργου «Ολοκληρωμένη παρέμβαση εξοικονόμησης ενέργειας στις κτιριακές εγκαταστάσεις της Δημοτικής Ενότητας Νέας Χαλκηδόνος».
15.          Έγκριση 2ης τροποποίησης της προγραμματικής σύμβασης για την μελέτη «Σύνταξη συμπληρωματικών μελετών για την ωρίμανση και την κατασκευή των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Έργο ενίσχυσης υφιστάμενου συλλεκτήρα Σ7».
16.          Έγκριση παραλαβής της μελέτης «Σύνταξη συμπληρωματικών μελετών για την ωρίμανση και την κατασκευή των έργων αντιπλημμυρικής προστασίας Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας – Έργο ενίσχυσης υφιστάμενου συλλεκτήρα Σ7».
17.          Έγκριση πραγματοποίησης πρακτικής άσκησης σπουδαστή ΙΕΚ στο Άλσος του Δήμου. 
18.          Αποδοχή της Απόφασης ένταξης της Πράξης «Δομή Σίτισης και Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Φιλαδέλφειας - Χαλκηδόνος» και των ειδικών όρων, με κωδικό ΟΠΣ 5003609 καθώς  και  εξουσιοδότηση προς τον Δήμαρχο για κάθε σχετική ενέργεια και υπογραφή.
19.          Αποδοχή της Απόφασης ένταξης  της Πράξης  «Κέντρο Κοινότητας Δήμου  Φιλαδέλφειας -  Χαλκηδόνος» και των ειδικών όρων, με κωδικό ΟΠΣ (MIS) 5002209 καθώς και Εξουσιοδότηση Δημάρχου για κάθε σχετική ενέργεια και υπογραφή.
20.          Έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα ««ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ» στα πλαίσια της κοινοτικής πρωτοβουλίας INTEREG  και έγκριση μετακίνησης Αντιδημάρχου για συνάντηση προετοιμασίας.
 21.          Καθορισμός αμοιβής της πληρεξούσιας δικηγορικής εταιρείας Θεόδωρος Π.Μαντάς και Συνεργάτες για την εκπροσώπηση του Δήμου στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στις 13/6/2017 και 23/6/2017 (σχετ. οι αριθ. 125/2017 και 132/2017 αποφάσεις Οικ. Επιτροπής).
22.          Έγκριση Χρήσης Διαδρομών Κολυμβητηρίου Ο.Α.Κ.Α. για την υλοποίηση του Προγράμματος Εκμάθησης Κολύμβησης για την περίοδο 2017-2018.
23.          Έγκριση συμμετοχής στο πρόγραμμα της Ε.Ε.Τ.Α.Α  ΑΕ. για την υλοποίηση της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής»-Ορισμός και εξουσιοδότηση νόμιμου εκπροσώπου για την υποβολή της αίτησης–προσφοράς και την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
24.          Καθορισμός δυναμικότητας Παιδικών και Βρεφονηπιακών Σταθμών Δήμου Φιλαδελφείας-Χαλκηδόνος.
25.          Έγκριση  δαπάνης   και   διάθεση σχετικής πίστωσης για την  προμήθεια  εδεσμάτων και την ηχητική κάλυψη για τις ανάγκες υλοποίησης  της καλοκαιρινής γιορτής των  Κ.Α.Π.Η. του Δήμου.

26.          Έγκριση  δαπάνης   και   ψήφιση σχετικής πίστωσης για την  καλοκαιρινή εκδήλωση του 1ου Παιδικού Σταθμού Νέας Φιλαδέλφειας.