Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2017

Δημοπρατήθηκε το 3ο Γυμνάσιο και το 3ο Λύκειο


ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Τρίτη 21-02-2017
Δημοσιεύτηκε από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε η διακήρυξη διαγωνισμού για το έργο κατασκευής του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας, προϋπολογισμού ύψους 9.205.645,16 € (πλέον ΦΠΑ) με χρηματοδότηση από το Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Αττικής της Περιφέρειας Αττικής. Ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου του έργου έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί την 11.04.2017. Η συντονισμένη προσπάθεια της Εκπαιδευτικής Κοινότητας της πόλης μας, της Επιτροπής Αγώνα, της Δημοτικής Αρχής και της Περιφέρειας Αττικής, είχε θετικό αποτέλεσμα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια όλοι μαζί, μέχρι να ολοκληρωθεί η κατασκευή του σχολείου με στόχο την στέγαση των μαθητών σε νέα και σύγχρονα κτίρια. 
 ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ


ΔΗΜΟΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ-ΧΑΛΚΗΔΟΝΟΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
24-02-2017 
 Ευχαριστήρια Επιστολή Ένα σπουδαίο έργο για το Δήμο μας μόλις ξεκινά. Είναι πλέον γεγονός η ανάρτηση της διακήρυξης του διαγωνισμού για την επιλογή αναδόχου κατασκευής, από τις ΚΤ.Υ.Π. Α.Ε., για το 3ο Γυμνάσιο και 3ο Λύκειο Νέας Φιλαδέλφειας. Ευχαριστούμε θερμά όλη την Εκπαιδευτική Κοινότητα, την Ένωση Γονέων, την Επιτροπή Διεκδίκησης των Σχολείων, την Περιφέρεια Αττικής για την χρηματοδότηση και συγκεκριμένα την Περιφερειάρχη Ρένα Δούρου και την Αντιπεριφερειάρχη Ερμίνα Κυπριανίδου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες για την συνδρομή τους καθώς και για τον συντονισμό των διαδικασιών, απευθύνουμε στην Πρόεδρο τις ΚΤ.Υ.Π. Α.Ε. Ιωάννα Κοντούλη και στην Αντιπρόεδρο Νανή Πολίτου. 
                               ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2017

Αλληλεγγύη στο Δήμαρχο Πάτρας Κώστα Πελετίδη

 Το Δημοτικό συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ύστερα από πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης, υιοθέτησε την Τετάρτη 15/2/2017 ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα. Υπενθυμίζουμε ότι αντίστοιχη απόφαση απαγόρευσης παραχώρησης δημοτικών χώρων σε φασιστικές οργανώσεις έχει λάβει και το δημοτικό συμβούλιο της πόλης μας. 


«Το Δημοτικό Συμβούλιο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, καταδικάζει την παραπομπή σε δίκη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη στις 13 Φεβρουαρίου, ο οποίος διώκεται ύστερα από μήνυση τέως βουλευτή της Χρυσής Αυγής με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος και δικάζεται γιατί, υλοποιώντας και αντίστοιχες αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης δεν διευκόλυνε δράσεις της οργάνωσης, θεωρεί ότι η αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής είναι πολιτική πράξη και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να εκληφθεί ως παράβαση καθήκοντος. Απαιτεί να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων καθώς και να αναληφθούν προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες από την κυβέρνηση και τις αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες».